donderdag 6 november 2014

Meeuwen Makrelen loop houdt bliksem inschrijving


Volgende week woensdag (12-11) "barst de hel los", volgens organisator Leon Rodenburg van de Meeuwen Makrelen Loop. Om 21.30 plaatselijke tijd (het horloge van Leon is lijdend of misschien leidend) kunnen de liefhebbers van 10 mijl over het strand hun hard ophalen. Op 13 december zullen 550 lopers de strijd met het strand aan binden.

Vorig jaar was de loop in no time uitverkocht, dus vroege Meeuwen moeten er snel bij zijn. "Weer of geen weer, de MML gaat altijd door", dat staat als een Makreel onder water.

Veranderingen

De start is om 14.00, het is dan laagtij en de het strand is naar verwachting relatief hard en breed. Dat dit ook een nadeel is voor lopers die een snelle tijd willen neerzetten is duidelijk: De afstand naar de ideale (zee)lijn is langer.

Dit jaar zal de loop haar start 400 meter verplaatsen t.o.v. vorig jaar: Meer strand, minder havenhoofden. De -door sommigen gevreesde - zandmotor zal helemaal voorbij gelopen worden, alvorens de terugtocht wordt aanvaard.
'
Ook dit jaar hopen lekkerbekken weer een makreel van de sponsoren te scoren. Hiervoor dien je wel de finish te halen.Een sfeerverslag is te vinden op Leuke Loopjes.

Inschrijven en datum


Inschrijven kan dus vanaf woensdag 12 november (21.30) op deze site
datum loop:  zaterdag 13 december 2014

Geen opmerkingen:

Een reactie posten