zaterdag 22 november 2014

Meijendelloop 2014

De Meijendelloop trapt (of beter gezegd lost het startschot) zaterdag 29 november al vroeg af . Om 8.00 bij zonsopgang, als de natuur het mooist is, gaan de gelukkigen die mee mogen doen  starten voor hun 25 km door en om het schitterende natuurgebied Meijndel.
De route zal langs  Ganzenhoek in noordelijke richting ingezet worden en via Wassenaarse Slag weer in zuidelijke richting omkeren. Via de Zeereep en de watertoren, wordt om het militair oefenterrein de weg vervolgd en is het rondje compleet als de start/finish bij het restaurant en de paardenstallen (waar de lopers zicht kunnen omkleden, de paarden zijn afwezig) weer in zicht komen.

De loop wordt inmiddels voor de 6e keer gehouden en dient een goed doel. De ondergrond bestaat uit voornamelijk verharde fietspaden/schelpenpaden en is nooit lang vlak, al zit er maar een lange heuvel in. (Om en nabij de strandopgang halverwege het parcours).

Vorig jaar kwam Mark van der Heijden als winnaar uit de strijd. Met 1.33.48, lag zijn tijd slechts een minuut boven het parcoursrecord van drievoudig winnaar Wouter van Winden. Bij de dames won Cecile Vanson in een mooie. 1.47.

Dit jaar was de loop weer in snel tempo volgeboekt. Bekijk hier de deelnemerslijst.
Meer informatie op de Meijendel site

Geen opmerkingen:

Een reactie posten